Willeke

En dit ben ik, Willeke den Hollander.

Organiseren, motiveren, enthousiast, creatief, coaching, positief en een echte doener.

 

 

Ik ben een groot dierliefhebber, motorrijder, mensen-mens, lente/zomer, graag buiten zijn én creatief. Ook kijk ik met een positieve blik de wereld in en gun jou dat ook. Soms word ik omschreven als een sneltrein, als ik ergens voor sta, dan ga ik er ook voor 100% voor. Heb mijn doel(en) duidelijk voor ogen en streef er naar om mijn mooiste leven te leven.

Naast de “werkzaamheden” als nagelstyliste in Nagelstudio Harderwijk werk ik ook als receptioniste in een kliniek voor verslavingszorg. Super leuke combi en afwisseling. Bij beide banen staat voorop, zorg voor jezelf. Het werken aan jezelf of het nu je verslaving, nagelbijten of gewichtsverlies is. Persoonlijke ontwikkeling is een mooie stap naar een fijner leven.

Achtergrond

Momenteel volg ik de opleiding tot gewichtsconsulente, deze rond ik af voor de zomer van 2019. Naast deze opleiding heb ik ook een coaching opleiding gevolgd en ben ik NLP Master. Natuurlijk komt er ook nog een dosis levenservaring bij, alle ingrediënten in huis om jou van een goed advies te voorzien.

Met de motor volg liever de binnenwegen dan de snelweg om te komen waar ik naar toe wil. Door de binnenwegen te kiezen kom je op veel mooie plekken, heb je tijd voor een stop en voel je jezelf veel relaxter.

Ook ben ik heel direct, ik draai niet graag om de feiten heen. Hou je graag een spiegel voor.

Ik ben regelmatig met mijn honden in het bos, heerlijk moment om de dag te onderbreken. Op Instagram ben ik heel actief, zelfs mijn honden hebben een eigen account.

Volg mij op Instagram en neem een kijkje in mijn leven 🙂 of het account van mijn honden Thezz & Lynn

Willeke: “Ik wil je graag inspireren om gezonder te leven zodat je je energieker en fitter voelt en vooral positief de wereld in kijkt. Het leven is zoveel mooier als je maar je ogen opent.”

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren